Wydawnictwo: Feeria
Ilość stron: 206
Okładka: twarda
Rok wydania: 2016
Adam "Bażant" Kozanecki finalista MasterChefa, w programie pokazał się jako kreatywny kucharz, podkreślający jak bardzo związany z rodzinnym Uniejowem. Dla mnie i moich córek od samego początku był naszym faworytem, trzymałyśmy kciuki za niego do samego końca. Bardzo mi się podobał styl w jakim pracował, jak podkreślał to skąd pochodzi i starał się pokazywać w każdym daniu cząstkę siebie.
W książce znajdziemy przepisy których zrobienie nie będzie wielkim problemem, nie są wymyślne, trudne czy z niemożliwymi do zdobycia produktami. Dodatkowo przepisy opatrzone są pięknymi i smakowitymi zdjęciami, które można jeść oczami.
Przepisy podzielono tematycznie więc spokojnie się można odnaleźć a dodatkowo sznureczek zabezpieczy nas przed zagubieniem przepisu, który wpadł nam w oko. W książce znajdziemy przepisy między innymi na śniadania, zupy, domowe przetwory, ciasta itp.
Gotowanie jest super to debiutancka książka "Bażanta" mam jednak nadzieję, że nie ostatnia a każda następna w jego wydaniu będzie lepsza od poprzedniej.
Przepisy podzielono tematycznie więc spokojnie się można odnaleźć a dodatkowo sznureczek zabezpieczy nas przed zagubieniem przepisu, który wpadł nam w oko. W książce znajdziemy przepisy między innymi na śniadania, zupy, domowe przetwory, ciasta itp.
Gotowanie jest super to debiutancka książka "Bażanta" mam jednak nadzieję, że nie ostatnia a każda następna w jego wydaniu będzie lepsza od poprzedniej.
Za książkę dziękuję Wydawnictwu Feeria
lubię takie książki, zawsze jakaś inspiracja jest :-)
OdpowiedzUsuńChyba nawet nie wiedziałam, że wydał książkę w Feeri, też bardzo go lubiłam i mu kibicowałam.
OdpowiedzUsuń